✔ در دنیای امروز با افزایش بی رویه جمعیت و نیاز به داشتن امکانات اولیه زندگی قطعاً وجود سیستم قدیمی شرکت ها و فروشگاه ها پاسخگوی این حجم از نیاز جمعیت جهان نبوده و نخواهد بود. طی سال های اخیر شکل گیری استارتاپ ها هم باعث افزایش اشتغال و هم پیشرفت اقتصادی کشورها، ایجاد فرصت های جدید سرمایه گذاری، رشد صنایع و بهره وری بیشتر شده است.
✔ طبق آمار جهانی بسیاری از این استارت آپ ها در همان سال اول شکست میخورند ولی باید توجه داشت که در هر حال ایده نو و سازنده ای اگر خلاقانه و قابل اجرا باشد در صورت داشتن دانش علمی کافی برای رساندن ایده به سود، می تواند باعث حل بسیاری از معضلات اجتماعی و اقتصادی در جامعه گردد. به طور کلی هر استارتاپی باید راه حل جدید و رقابتی برای فروش کالا موجود یا ارائه خدمات داشته باشد تا قابل بحث و بررسی باشد.
✔یک مسئله مهم در راه اندازی یک استارتاپ، سرمایه اولیه است. در حال حاضر در تمام دنیا شرکت هایی به عنوان شتاب دهنده شکل گرفته است که کمک بسیاری به حل این مشکل برای شرکت های نوپا کرده است. یکی از مسائل مربوط به پیش بردن اهداف هر کسب و کار و تجارتی مسائل مربوط به هزینه های قانونی اعم از مالیات و حق بیمه های متعلق به هر کسب و کاری در کشور محل فعالیت است.
✔از این جهت استفاده از خدمات مشاوران مالی و موسسان موجود تاثیر به سزایی در استراتژی های مربوط به حق بیمه و مالیات های متعلقه خواهد داشت. جدا از مسائل مربوط به هزینه های مربوط به سرمایه گذاری در این شرکت ها مسائلی که ممکن است صاحبان این کسب و کار از آن به طور کامل مطلع نباشند قوانین مالیاتی و قوانین مربوط به حق بیمه های تامین اجتماعی است.
✔به طور کلی استارتاپ ها هم می توانند به صورت حقیقی فعالیت کنند و هم حقوقی که در این صورت باید برای فعالیت خود یک شرکت ثبت کنند و پرونده مالیاتی تشکیل دهند و حق تمبر پرداخت کنند در حالی که اگر به صورت حقیقی فعالیت داشته باشند فقط کافی است پرونده مالیاتی ثبت نمایند. موضوع دیگر اینکه استارتاپ ها چه به صورت حقیقی و چه حقوقی مشمول مالیات بر ارزش افزوده میشوند.
✔موضوع دیگر در مورد استارتاپ ها پرداخت حق بیمه های مربوطه است. طبق روال استارتاپ ها که ممکن است چند بنیانگذار داشته باشند و طبق قوانین جدید شرکت های عضو نوآفرین نیازی به پرداخت حق بیمه نخواهند داشت. این شرکت ها می توانند از افراد به صورت کارورز تا ۲ سال استفاده کنند که در این صورت نیازی به پرداخت حق بیمه ندارند و بخشی از این حق بیمه توسط دولت پرداخت خواهد گردید. بر طبق قانون و فراخوان سازمان امور مالیاتی تمامی شرکت ها باید در سامانه نظام مالیات بر ارزش افزوده به آدرس www.evat.ir ثبت نام کنند.
مدیریت وجوه نقد در هر بیزینس، در واقع پروسه نظارتی و استفاده بهتر از وجوه نقدی است که در کار وجود دارد. این وجوه می تواند از فروش یا اجاره دارایی های شرکت و یا سود واقعی شرکت بدست آید. موجودی نقدی یک شرکت با توجه به میزان آن در صورت راکد بودن باعث ایجاد هزینه برای شرکت خواهد شد.از طرف دیگر کمبود آن باعث ضرر و زیان در شرکت می گردد. بنابراین مدیریت این وجوه هم می تواند باعث سودآوری برای شرکت و هم راکد بودن آن باعث کم شدن ارزش آن به علت تورم در بازار گردد. یکی از ویژگی های مدیریت مالی خوب پیش بینی وجوه نقد مورد نیاز در گردش مالی یک شرکت و استفاده بهینه در زمان ها و شرایط موجود از وجوه نقد است.
از آنجایی که شرکت ها مشمول پرداخت حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی و مالیات بر عملکردشان به سازمان امور مالیاتی هستند. مدیریت و استراتژی های لازم در این خصوص می تواند تاثیر بسزائی در کنترل این گونه هزینه ها داشته باشند. بنابراین بهتر است مدیران و سهامداران شرکت ها جهت کاهش هزینه های قانونی خود ( اعم از حق بیمه تامین اجتماعی و مالیات بر عملکرد و حقوق و تکلیفی) از مشاوران مجرب استفاده نمایند.
اخیرا سود با کیفیت بالا مسئله مورد توجه اکثر شرکت ها است. با توجه به اینکه مدیران و سرمایه گذاران به دنبال سود هر چه بیشتر هستند توجه به این نکته ضروری است که کمیت سود در کنار کیفیت آن ارزش بالایی پیدا خواهد کرد. منظور از کیفیت سود میزان ارزش آن در حال حاضر و مقدار احتمالی در آینده است.
مالیات ارزش افزوده ۹ درصد است که از این مبلغ ۵ درصد به عنوان مالیات و ۴ درصد به عنوان عوارض شهرداری حساب می گردد.
مهلت ارسال اظهارنامه مالیاتی برای اشخاص حقیقی تا ۳/۳۱ ( پایان خرداد ماه) و برای اشخاص حقوقی تا ۴/۳۱( پایان تیر ماه) می باشد.
طبق قانون مالیات های مستقیم ماده ۱۳۱ مبلغ مالیات بر درآمد برای مبالغ تا ۵۰۰۰۰۰۰۰۰ میلیون ریال درآمد مشمول مالیات سالیانه ۱۵ درصد.
برای مبالغ ۵۰۰۰۰۰۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰ ریال درآمد مشمول مالیات سالانه ۲۰ درصدو برای درآمد بالاتر از ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰ مشومول مالیات سالانه ۲۵ درصد میشوند.
پس از تشکیل پرونده مالیاتی و تکمیل ثبت نام پرونده ارزش افزوده شماره واحد ارزش افزوده درج و نسبت به مشاهده گواهی ثبت نام ارزش افزوده می توان اقدام کرد.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت حسابداری حسابا می باشد.
طراحی و پیاده سازی وب سایت توسط ادنگاه