حسابداری آنلاین چیست

حسابداری آنلاین چیست (حسابداری ابری)

حسابداری آنلاین چیست؟ خدمات حسابداری آنلاین  امروزه بسیار در بین حسابداران محبوب شده و نام آن ها به گوش می رسد. اگر که تا به امروز این اصطلاحات را نشنیده اید و با آن ها آشنایی ندارید، توصیه می شود تا انتهای این مقاله با موسسه خدمات مالی و حسابداری همراه باشید، تا با این موضوع به طور کامل آشنا شوید.

۰۲۱۶۶۱۲۷۷۴۵?

حسابداری آنلاین چیست؟

حسابداری در واقع به جمع آوری اطلاعات و داده ها، تجزیه و تحلیل، ثبت و برون آوری گزارشات می گویند. فرد حسابدار، مهم ترین عاملی است برای انجام تمام عملیات حسابداری. حسابدار فردی است که با فراگیری دانش حسابداری، در حوزه حسابداری تجربه کاری کسب می نماید.

حسابداری ابری یا Cloud Accounting  این روزها در حوزه مالی زیاد به گوش می رسد. معمولاً با نام های متفاوتی همچون حسابداری آنلاین، حسابداری تحت وب، حسابداری مبتنی بر اینترنت هم شناخته می شود. البته این مفاهیم آن ها با هم تفاوت هایی دارد.

حسابداری آنلاین که به آن “حسابداری تحت وب و یا حسابداری ابری” می گویند، عملکرد و پدیده ای است که حسابداران می توانند با استفاده از آن، از طریق اینترنت و نرم افزارهای مربوطه، کارهای حسابداری را انجام دهند. همچنین می توانند از راه دور به کلیه اطلاعات مالی دسترسی داشته باشند و آن ها مدیریت کنند. تنها مواردی که در حسابداری آنلاین یا حسابداری ابری به آن نیاز است، دسترسی به موبایل، اینترنت، مرورگر و یک نرم افزار خاص می باشد. حسابداری آنلاین در لحظه انجام می شود. به همین دلیل فرد حسابدار میتواند تنها موارد ذکر شده در فوق، بدون صرف وقت زیاد و رفت و آمد، تمام کارهای حسابداری را انجام دهد.

شایان ذکر است که کلیه امور حسابداری در یک فضای ابری صورت می گیرد. یعنی اینکه دیگر نیازی به نصب هیچگونه نرم افزاری بر روی لپ تاپ یا سیستم ندارید. چرا که می توان به صورت آنلاین و تحت وب به تمامی امور حسابداری رسیدگی کرد. در دنیای امروزی، برخی از مشاغل و کسب و کارها دچار تغییر سبک شغلی شده اند. از همین رو راهکار ابری هم وارد دنیای حسابداری شده است.

بیشتر بخوانید: ثبت اسند حسابداری

معایب نرم افزارهای حسابداری آنلاین

  • فقدان و نبود پاسخگویی به نیازهای مشتریان در زمان طولانی
  • صعودی بودن هزینه های داده های نرم افزاری

خدمات حسابداری آنلاین

مزایای نرم افزار حسابداری آنلاین

  1. یکپارچه سازی سیستم مدیریت مجموعه
  2. برطرف نمودن اشکلات نرم‌ افزار بدون نیاز به نصب دوباره
  3. دسترسی به اطلاعات مالی کسب ‌و کار در هر زمان و هر مکانی
  4. برقراری رابطه‌ خوب و مفید با حسابدار مجموعه
  5. فسخ کاغذ بازی
  6. برطرف کردن مشکلات کمبود فضا
  7. بالا بودن امنیت اطلاعات
  8. دقت و سرعت بالا
  9. اقتصادی بودن (هزینه های کاملاً مقرون به صرفه)
  10. همواره در دسترس (شبانه روز به اطلاعات مالی دسترسی دارید)
  11. مدیریت بهینه نرم افزارها
  12. دسته بندی متناسب داده ها
  13. افزایش دقت و تمرکز در ثبت و ضبط داده ها
  14. فیدهای بانکی
  15. جستجوی سریع
  16. فاکتور آنلاین
  17. همکاری آسان
  18. بهره گیری از تجارب بیشتر
  19. رفع آسان اشکالات مربوط به نرم افزار
  20. پشتیبان گیری مناسب و مطلوب

انواع خدمات حسابداری آنلاین

حسابداری ابری تمام وقت

در این حالت یک فرد حسابدار بدون نیاز به حضور فیزیکی تنها به صورت مجازی می تواند محاسبات مالی را انجام دهد. رویه این عملیات حسابداری به این صورت است که کارفرما اطلاعات و داده های مورد نیاز را جمع می کند و آن ها را طریق رسانه هایی همانند تلگرام، واتساپ و … به حسابدار ارائه دهد. فرد حسابدار هم می بایست هر روز اطلاعات را بررسی کند و در نرم افزارهای مربوطه برای موسسه یا شرکت ثبت کند. در نتیجه به طور خلاصه حسابداری آنلاین را احاله اسناد و مدارک توسط کارفرما و ثبت آن ها در نرم افزار حسابداری توسط حسابدار تعریف نمود. انجام محاسبات مالی در حسابداری آنلاین بایستی در محدوده زمانی معین انجام شود.

توصیه می شود مقاله حسابداری فروشگاهی را مطالعه کنید.

حسابداری آنلاین پاره وقت

برخلاف حسابداری آنلاین تمام وقت که به علت حجم زیاد کاری باید اطلاعات به طور روزانه رد و بدل شود و حسابدار به صورت تمام وقت مسئولیت ها را انجام دهد. در حسابداری آنلاین پاره وقت، حجم محاسبات مالی بالا نمی باشد و فقط کافی است فرد حسابدار چندین ساعت در روز محاسبات مالی و اسناد ارسالی کارفرما مورد بررسی قرار دهد.

نرم افزار حسابداری آنلاین

نرم‌افزار حسابداری آنلاین یا ابری

این نرم افزارها جایگزین نرم افزارهای سنتی و یا همان سیستم های حسابداری دستی شده است. نرم ‌افزار حسابداری آنلاین که به آن نرم افزار ابری هم طالاق می شود، در سایت ها به تمامی کاربران ارائه شده است. با این نرم افزارها می توان تمامی امور مالی و حسابداری را در هر شرایطی به درستی مدیریت کرد.

شرکت‌ های نرم ‌افزاری حسابداری برای برطرف کردن اشکالات نرم افزارهای حسابداری سنتی، نرم افزارهای حسابداری را طراحی کرده اند و روی یک فضای ابری منتشر کردند. این نرم افزارها امکان ذخیره سازی داده ها و همچنین کنترل داده ها را از راه دور روی چنین سرور مرکزی ایجاد خواهد کرد. به همین دلیل به این حساب های آنلاین، نرم افزار حسابداری ابری می گویند. در حقیقت می توان گفت نرم افزارهای حسابداری ابری تقریباً شبیه حسابداری سنتی می باشند. تنها با این تفاوت که نرم افزار حسابداری آنلاین روی سرورهای راه دور قابل میزبانی هستند. جالب است بدانید که در علم کامپیوتر ابر را مانند یک اینترنت می دانند.

تفاوت نرم ‌افزار حسابداری ابری با حسابداری غیر ابری

در میزان انعطاف‌ پذیری دسترسی به داده ‌های حسابداری، یکی از تفاوت های این دو می باشد. برخلاف نرم‌ افزارهای حسابداری سنتی که دسترسی به داده‌ های آن فقط به وسیله‌ چندین کامپیوتر درون ‌سازمانی امکان دارد، در حسابداری ابری می‌ توان از هر مکان و هر زمانی و به وسیله‌ دستگاهی که به اینترنت متصل است، به داده‌ های حسابداری دسترسی داشت. در حالت غیر ابری هزینه‌ های خرید قفل نرم ‌افزار، نگهداری از آن بر عهده شرکت استفاده کننده می باشد که در این صورت معمولاً هزینه ‌های سنگینی به سازمان متحمل می شود. ولی در سیستم ‌های حسابداری ابری این هزینه ‌ها کلاً حذف خواهد شد.

 

به علاقه مندان حوزه حسابداری، حسابداری فروش را برای مطالعه پیشنهاد می کنیم.

جمع بندی نهایی..

حسابداری آنلاین در طی سال های گذشته جای نرم افزارهای سنتی را گرفت. امروزه حسابداری ابری یا آنلاین به دلیل داشتن ویژگی های مثبت، به طور پیوسته در حال گسترش می باشد.

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب